marți, iulie 16, 2024
AcasăActualitateAlexandra Ușurelu în turneul „Lumea, cum ai vrea să fie” la Teatrul...

Alexandra Ușurelu în turneul „Lumea, cum ai vrea să fie” la Teatrul Tineretului

După concertul sold out din 2017, Alexandra Ușurelu revine la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț pe 11 Aprilie 2018, cu spectacolul ”Lumea, cum ai vrea să fie”.

Prezența Alexandrei Ușurelu la Piatra Neamț va fi una cu totul specială, întrucât artista își invită publicul la cea mai mare producție a sa de până acum, de pe o scenă animată un decor fantasy, cu multe lumini şi culori. Materialul muzical prezentat va conține multe cântece noi, dar și cele mai iubite melodii din vechiul catalog, amplificate sonor de extraordinari muzicieni instrumentiști ce vor face parte din distribuția concertului din 11 Aprilie 2018: band-ul său, flaut, harpă, grup de coarde și un grup vocal.

 Cunoscută pentru muzica sa curată, Alexandra Ușurelu a reușit, fără artificii și acțiuni agresive de promovare, să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Fără constrângerea de a respecta vreo rețetă muzicală pentru a se face auzită, muzica și felul în care Alexandra Ușurelu se prezintă sunt autentice, diferite, sincere.

S-a făcut remarcată în peste 400 de concerte drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.

Concertele sold out susținute de Alexandra Ușurelu la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Biletele la concertul din 11 aprilie 2018 costă între 50 și 80 lei, în funcție de categorie, și s-au pus în vânzare la Agenția de bilete a Teatrului Tineretului și în rețelele iabilet.ro și eventim.ro.

SURSA: www.alexandrausurelu.ro

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments