sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitatePoveste de succes pentru elevii nemțeni la Olimpiada Națională de Servicii

Poveste de succes pentru elevii nemțeni la Olimpiada Națională de Servicii

Delia Ana Maria Căpraru, elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț (profesori îndrumători Doina Gheorghiu, Mihaela Dobrea și Gianina Buruiană), s-a întors cu Premiul I de la Olimpiada Națională pentru profilul Servicii, domeniile economic, administrativ, comerț,  turism și alimentație.

Evenimentul a avut loc între 2 și 6 aprilie, la Reșița, județul Caraș-Severin. Au participat 175 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a de la liceele cu profil economic, de comerţ şi turism din întreaga ţară, 42 de profesori însoţitori şi 22 de membri ai Comisiei Centrale.

Delia Ana Maria Căpraru

Delia Ana Maria Căpraru: „Deocamdată nu realizez că sunt învingătoare absolută. Nu sunt obișnuită cu această poziție dar voi încerca să mă acomodez. Premiul I reflectă o muncă asiduă. Rezultatul, sunt conștientă, îmi va oferi și foarte multe beneficii în viitor, pentru că vreau să devin studentă la Facultatea de Științe Economice din Cluj”.

„De la an la an, prestația elevilor nemțeni se află pe un trend ascendent. A culminat la această ediție cu obținerea Premiului I, la clasa a XII-a, domeniul turism și alimentație, datorat elevei Delia Ana Maria Căpraru. Ea a obținut 96 de puncte”, a declarat prof. Gianina Buruiană.

Cu rezultate bune s-au întors și celelalte trei componente ale lotului nemțean:

Nicoleta Vezeteu (88,5 puncte) – mențiune, clasa a XI-a, domeniile economic, administrativ, comerț – Liceul Tehnologic Economic-Administrativ Piatra-Neamț;

Maria Petronela Dâscă (84,5 puncte) – mențiune, clasa a XI-a, domeniul turism și alimentație – Colegiul Tehnic „Danubiana” Roman;

Viorica Mihaela Petrachi (88 puncte), clasa a XII-a, domeniile economic, administrativ, comerț – Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Roman.

„Sunt foarte mândră de prestația elevelor noastre. Au reușit să se evidențieze în condițiile unei concurențe acerbe din partea celorlalte județe. Au știut să dea ce au avut mai bun la momentul oportun. Le felicit din suflet atât pe ele, cât și pe profesorii lor îndrumători și nu în ultimul rând pe părinți. Mult succes în continuare!”, a mai spus prof. Gianina Buruiană, însoțitoarea lotului nemțean.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments