joi, februarie 29, 2024
AcasăActualitateÎncă un mandat pentru Ioan Costin Toma în fruntea Asociației Județene de...

Încă un mandat pentru Ioan Costin Toma în fruntea Asociației Județene de Fotbal Neamț

Ioan Costin Toma a fost reales în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț, în urma Adunării Generale ordinare de alegeri care a avut loc în ziua de vineri, 30.03.2018, la Piatra-Neamț. La ședință au luat parte 27 de reprezentanți ai asociațiilor și cluburilor sportive afiliate la AJF Neamț din cei 30 de membri cu drept de vot. De menționat este faptul că toți cei 27 au fost de acord ca Ioan Costin Toma să fie în continuare președintele AJF Neamț.

Ioan Costin Toma, ca președinte al Comitetului Executiv al AJF Neamț, a ales ca secretarul general al forului nemțean să fie tot Jan Bratu, în timp ce Vladimir Urzică va continua în funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Neamț.

Comitetul Executiv al AJF Neamț îi va avea drept vicepreședinți pe Cristian Luca (Cimentul Bicaz) și Iulian Popescu (Moldova Cordun), iar ceilalți membri vor fi: Toader Șteț (copii și juniori), Vladimir Urzică (arbitri), Constantin Leonte (Victoria Horia), Cristian Cocea (Arsenal Văleni).

Membrii Adunării Generale a AJF Neamț au votat în unanimitate ca Ioan Costin Toma să-i reprezinte la Adunarea Generală de alegeri a Federației Române de Fotbal din 18.04.2018. (AJF Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments