joi, februarie 29, 2024
AcasăActualitateHCF Piatra-Neamț a făcut scor cu Dunărea Călărași

HCF Piatra-Neamț a făcut scor cu Dunărea Călărași

Întâlnirea a constituit o simplă formalitate pentru gazde, care s-au impus cu uşurinţă în faţa ocupantei antepenultimului loc în clasament. Pietrencele și-au dovedit superioritatea netă încă din prima repriză, scor 17-6, la pauză.

Acţiunile echipei pietrene s-au bazat, în general, pe scheme tactice bine gândite, soldate cu goluri care mai de care mai frumoase atât de la 9 metri, cât și de la semicerc, stârnind pe bună dreptate admiraţia celor prezenţi. Scorul final a fost 38-18.

Profesorul Dan Valentin speră ca elevele sale să dovedească o orientare tactică şi un discernământ demne de invidiat şi în următoarele trei partide pe care le vor disputa de-a lungul a 7 zile: sâmbătă, 3 martie, la CSS Tulcea, miercuri, 7 martie, acasă cu Neptun Constanța și sâmbătă, 10 martie, la Activ Plopeni.

„Ne așteaptă un program încărcat. Sperăm să ne descurcăm și poate mai urcăm un loc în clasament”.

Principala marcatoare a echipei HCF a fost Flavia Dorneanu, autoare a 13 goluri. Au mai înscris: Anca Oancea (6), Simona Miron (6), Rebeca Roșca (6), Andreea Baciu (4), Andreea Creangă (2) și Ioana Boloca (1).

„Flavia e jucătoare de viteză. De aceea și evoluează la 9 metri. Aștept de la ea o concentrare mai mare pentru următoarele partide”, a mai spus prof. Dan Valentin.

În clasament, cu 45 de puncte, HCF ocupă locul al III-lea și, cu 416 goluri primite, continuă să aibă cea mai bună apărare dintre toate competitoarele seriei A a eșalonului secund.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments