sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateComportare onorabilă pentru jucătoarea de tenis Maria Nicole Dumitrescu

Comportare onorabilă pentru jucătoarea de tenis Maria Nicole Dumitrescu

Jucătoarea pietreancă de tenis Maria Nicole Dumitrescu (Kym Star) a obținut deja două succese importante în acest an. După ce a ocupat locul secund la Cupa Unirii (20-25 ianuarie, Roman), la categoria 10 ani, eleva antrenorului Raul Vasile Ciuntea s-a situat pe locul I la Circuitul Dacia-România-Vrancart-Trotușul (3-8 februarie, Onești).

În întrecerea din orașul de la malul Moldovei, Maria Nicole Dumitrescu a cedat, în finală, cu 0/4;1/4 în fața băcăuancei Ana Maria Chiriță. La concursul de la Onești, cu două victorii (4/2;2/4;10/3 cu Bianca Pleșcan, Tenis Club Coreco Iași și 4/2;4/3(6) cu Mara Dragomirescu, Club Sportiv Tennis As Buzău), ea a câștigat turneul urcând pe locul 26 în clasamentul național, la categoria 10 ani.

„Este o jucătoare care promite mult, este talentată, muncitoare. Încă de pe acum dă dovadă de profesionalism atât la antrenamente, cât și la competiții. Îi prevăd un viitor bun în tenisul de performanță”, a declarat antrenorul Raul Vasile Ciuntea.

Pentru Maria Nicole Dumitrescu, elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială „Elena Cuza” din Piatra-Neamț, urmează participarea la Cupa de Iarnă a Iașului, programată între 17 și 22 februarie.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments