sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateEchipa de Cupa Davis s-a antrenat în Polivalentă; Marius Copil (92 ATP...

Echipa de Cupa Davis s-a antrenat în Polivalentă; Marius Copil (92 ATP la simplu): „Avem o șansă foarte mare de a câștiga”

*Tichetele (60 de lei/zi) se pot achiziționa și de la Casa de Bilete a Sălii Polivalente zilnic, între orele 10:30-15:30 şi de la Shopping City Piatra-Neamț, între orele 16:00- 19:00.

Echipa de Cupa Davis a României (Horia Tecău, Marius Copil, Nicolae Frunză, Florin Mergea, Bogdan Borza) a efectuat în această dimineață primul antrenament în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț. Tricolorii vor întâlni echipa Luxemburgului, în primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa, sâmbătă (3 februarie) și duminică (4 februarie).

Marius Copil

Marius Copil, nr. 92 ATP la simplu, spune că România are o șansă foarte mare de a câștiga duelul cu reprezentativa Luxemburgului. „Îmi doresc să facem spectacol. Dorim ca lumea să vină într-un număr cât mai mare. Noi plecăm cu prima șansă. După cum știți, niciodată un meci nu este câștigat dinainte. Nu-i cunoștem pe jucătorii luxemburghezi. Avem cea mai bună echipă din țară și sperăm ca și juniorii, care vin lângă noi, să prindă experiență și să ne ajungă din urmă”.

Antrenorul Romeo Stoica, unul dintre artizanii organizării acestor meciuri la Piatra-Neamț: „Ne bucurăm foarte mult că se desfășoară Cupa Davis la Piatra-Neamț. Avem cei mai buni jucători din țară în formație. Luxemburghezii au o echipă mult mai slab cotată. Cu siguranță vom învinge. Sperăm să fie un public cât mai numeros și să avem parte de un spectacol deosebit”.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments