sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateTecău, Mergea, Copil, Frunză și Borza vin la Piatra-Neamț să înfrunte echipa...

Tecău, Mergea, Copil, Frunză și Borza vin la Piatra-Neamț să înfrunte echipa Luxemburgului

Federația Română de Tenis a anunțat astăzi, 24 ianuarie, jucătorii nominalizați de Gabriel Trifu, căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, pentru întâlnirea cu Luxemburg, din primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa.

Astfel, la Piatra-Neamț, în Sala Polivalentă, în zilele de 3 și 4 februarie 2018, România va fi reprezentată de Marius COPIL (92 ATP la simplu), Nicolae FRUNZĂ (608 ATP la simplu), Horia TECĂU (8 ATP la dublu), Florin MERGEA (57 ATP la dublu), și, al cincilea jucător, Bogdan BORZA (796 ATP la simplu).

Mihai Malek și Romeo Stoica

În urmă cu o zi, în Sala Polivalentă pietreană, a început montarea suprafeței de joc. Mihai Malek, reprezentantul firmei din Timișoara, a venit special la Piatra-Neamț să supravegheze activitatea de asamblare.

„Dânsul deține 10 suprafețe de joc demontabile, pe care le asamblează în toată lumea. În paralel cu montajul din Piatra-Neamț, o altă echipă a domnului Malek montează un teren de tenis în Taiwan. Domnul Malek a jucat tenis de performanță. El a fost inițiat în tainele acestui sport de Toma Ovici, fostul component al echipei de Cupa Davis a României din anii ’70”, a declarat Romeo Stoica, antrenorul Clubului Condor Piatra-Neamț.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments