joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateFutsal Ceahlăul, eliminată din Cupa României

Futsal Ceahlăul, eliminată din Cupa României

La fel ca în ediția trecută, Futsal Ceahlăul a spus adio Cupa României încă din turul inaugural. Pietrenii au pierdut, sâmbătă, 20 ianuarie, cu scorul de 1-10 pe terenul Bukovinei Vicov. În aceeași perioadă a anului trecut, Grigoriță și compania cedau cu 2-9 în fața formației suceveane, tot în primul tur.

„Am trimis în teren juniorii. Ne-a interesat să aibă ei un meci în plus”, a explicat Gabi Bucur, antrenorul echipei Futsal Ceahlăul.

Pentru că echipa Colțea Brașov a fost sancționată de federație cu pierderea a 6 puncte, Futsal Ceahlăul a urcat pe treapta a treia a podiumului Ligii a II-a. „Am avut un tur reușit. Experiența dobândită ne-a ajutat să fim la înălțime”, a mai spus tehnicianul pietrean.

Sâmbătă, 27 ianuarie, cu începere de la ora 15, în sala mică a Polivalentei pietrene, Futsal Ceahlăul debutează în returul Ligii a II-a contra KSE Târgu Secuiesc, ocupanta locului secund în clasament. În tur, Grigoriță și compania au pierdut cu 2-11.

”Întâlnim o echipă bună, care a jucat mulți ani în Liga I. Noi vrem o victorie. Va fi greu, dar sperăm să se întâmple”, a conchis Gabi Bucur. (Violeta MOȘU; FOTO: Facebook)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments