miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateValentin Gavril, un fericit ambasador al sportului nemțean

Valentin Gavril, un fericit ambasador al sportului nemțean

Prof. Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul Piatra Neamț, a fost desemnat ambasadorul sportului nemțean. Acest titlu i s-a conferit aseară (7 decembrie), cu ocazia organizării primei ediții a „Galei Ambasadorilor Nemțeni”, premiul fiindu-i înmânat de Doina Melinte, marea glorie a atletismului românesc.

Nu pot să ascund faptul că este o mare onoare, o mare cinste care mi s-a făcut în această seară. Voi promova sportul nemțean atât în țară, cât și în străinătate. Dorim ca sportivii noștri să obțină rezultate deosebite la competițiile internaționale și să ne facem o imagine foarte bună în continuare. Voi încerca să particip și eu la educația lor, la munca lor și la ce trebuie să realizeze pentru a ajunge la cele mai importante competiții interne și internaționale. Pentru că imnul se intonează doar pentru locul I, îi voi provoca să își dezvolte încrederea în posibilitățile lor fizice și intelectuale. Cu cât practici mai mult un lucru și îți iese mai bine, cu atît încrederea în sine crește”, a declarat Valentin Gavril.

La categoria „Sport” au mai fost nominalizați Iulia Negură Olteanu, Ionuț Ștefănescu, Constantin Lăcătușu și Gligor Mosor .

„Gala Ambasadorilor Nemțeni” a fost inițiată de Consiliul Consultativ în domeniul Tineretului și organizată de Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ Neamț. (Violeta MOȘU; Foto: Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments