Voleibalistele Inimosu și Bordea, chemate la un trial pentru lotul de speranțe

Noi convocări pentru sportivii de la LPS Piatra Neamț. De data aceasta a venit rândul celor mai mici voleibaliste. Yasmina Elena Inimosu Botca și Carmina Bordea au fost chemate la o acțiune de selecție a sportivelor născute în anii 2004 și 2005, în vederea constituirii lotului național de speranțe. Trialul se va desfășura între 13 și 23 decembrie, la Izvorani.

„Pasiune, devotament, volei de plăcere și dorință de a face performanță. Acestea sunt cuvintele care caracterizeaza aceste sportive talentate. Le doresc succes, sper să facă o impresie bună la această acțiune de selecție și să se mențină cât mai mult timp în elita voleiului românesc”, a declarat profesoara Carmen Asmarandei, șefa catedrei de volei de la Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamț.

Yasmina Elena Inimosu Botca este elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, iar Carmina Bordea învață la Liceul cu Program Sportiv, fiind elevă tot în clasa a VII-a.

„Prezentarea celor două sportive, în cantonamentul de la Izvorani, se va face în ziua de 13 decembrie, cu începere de la ora 12, cu echipament de antrenament”, se specifică în comunicatul federației de resort.

Violeta MOȘU