miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateParticipare numeroasă la Memorialul „Ovidiu Ţoc”, ediţia 2017

Participare numeroasă la Memorialul „Ovidiu Ţoc”, ediţia 2017

Primăria Piatra Neamţ, Liceul cu Program Sportiv Piatra Neamţ şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Neamţ au pus umărul la organizarea în 2017 a unei noi ediţii a festivalului handbalistic – Memorialul „Ovidiu Ţoc“. Evenimentul s-a întins pe o perioadă mai lungă, între 10 şi 20 noiembrie, zile în care în Sala Ceahlăul, în Sala LPS (lângă Kaufland) şi în Sala Polivalentă (mică) au fost jocuri amicale programate în cadrul acestui memorial.

„Importante pentru copii au fost jocurile în toată această perioadă. Ei au nevoie de astfel de meciuri din care pot învăţa câte ceva şi au nevoie de a simţi că pregătirea la vârsta lor se finalizează cu jocuri în compania unor adversari pe care nu îi cunosc. Le mulţumesc tuturor pentru ajutor, pentru implicare, şi am încredere că de la an la an acest festival va creşte“, a declarat Ovidiu Ţoc jr., directorul LPS Piatra Neamţ.

Dacă în fiecare zi din perioada amintită au existat diferite evenimente sportive în cadrul Memorialului „Ovidiu Ţoc“, ziua de 18 noiembrie 2017 a fost cea mai animată. Sala Ceahlăul a găzduit meciurile dintre componenţii echipelor de minihandbal de la LPS Piatra Neamţ (antrenori-profesori Rita şi Stelian Bursuc, Adriana şi Răzvan Caba, Andreea Savin, Ionuţ Ciocoiu, Crina Ciobanu, Florin Drăgoi, Vlad Drugă, Eduard Archir) şi CS „Handball Kids Joy“ Vaslui – antrenor prof. Sebastian Hagiu.

Pentru cei mici n-a contat adversarul, ci joaca şi bucuria de a alerga şi de a se întâlni cu colegii. Jocurile s-au disputat pe două terenuri „desenate“ de-a latul în Sala Ceahlăul, iar la momentul la care a trebuit să se tragă cortina peste ziua respectivă au existat şi feţe triste. „Gata? Nu mai jucăm?“, a întrebat un puşti pe profesorul său, iar răspunsul a venit repede şi a avut darul de a-i lumina chipul copilului: „Acum trebuie să primiţi diplome, medalii şi dulciuri“.

Parteneri în organizare au mai fost: Handbal Club Feminin Piatra Neamţ, CS „Handball Kids Joy“ Vaslui, Asociaţia Judeţeană de Handbal Neamţ, Federaţia Română de Handbal. (Marcel Mihalcea – Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments