sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitateDoliu în handbalul nemțean! A murit Florin State, fostul pivot al echipei...

Doliu în handbalul nemțean! A murit Florin State, fostul pivot al echipei Relonul Săvinești

Sportul nemțean este marcat încă o dată de o veste tristă. În noaptea de 28 spre 29 noiembrie, fostul handbalist Florin State, maseur al echipelor FibrexNylon și HCF Piatra Neamț, a încetat din viață, la vârsta de 55 de ani. A iubit mult handbalul și pe toți cei care slujeau acest joc sportiv.

Zi de doliu, astăzi, în cadrul echipei! Maseur-ul State Florin s-a stins din viață! Dumnezeu să îl ierte! Condoleanțe familiei!”, a scris prof. Dan Valentin, pe pagina de Facebook a echipei HCF Piatra Neamț.

Și Oana Rotaru-Teleucă, fosta lideră a echipei HCF Piatra Neamț, a postat un mesaj emoţionant pe reţeaua de socializare. „Zi de doliu în lumea handbalului pietrean. Florin State, cel care ne îngrijea pe noi și ne bandaja rănile, nu mai este… Păcat că noi nu am putut face nimic să-l salvăm… Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace!!!”.

Un alt mesaj de condoleanțe a venit de la handbalistul Daniel Cucoș: „Dumnezeu să vă ierte, Nea Florin! Veți rămâne veșnic în inimile noastre! Handbalul nemțean a mai pierdut un om care punea suflet în acest sport… Un om bun care mereu te ajuta cu ce putea el. Rămas bun, Nea Florin!”.

Florin State va fi înmormântat sâmbătă, 2 decembrie, la cimitirul Bisericii „Buna Vestire” Sarata.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments