joi, februarie 22, 2024
AcasăActualitateZestre bogată de medalii pentru gimnaștii de la CSEI „Alexandru Roșca”

Zestre bogată de medalii pentru gimnaștii de la CSEI „Alexandru Roșca”

„Suntem mândri de rezultatele copiilor noștri, antrenați de către minunata și inimoasă doamna profesoară Georgeta Tanasă. Ne-au copleșit cu premii și medalii, în număr de 48. Subliniem că suntem singurul centru din Moldova participant la Campionatul Național de gimnastică artistică Special Olympics.  În pauză, când juriul de specialitate a deliberat și a realizat clasamentul, echipele noastre de majorete și gimnastică ritmică, au oferit un program prin care au încântat publicul spectator. Felicitări, dragilor noștri copii! Mulțumim pentru implicare și deosebita coordonare a echipei, doamnei profesor Georgeta Tanasă. Mulțumim, de asemenea, și domnului profesor Mircea Anton și doamnei intructor de educație Liliana Văideanu”, a declarat prof. Irina Bălțătescu, directoarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” Piatra Neamț.

 Cei 20 de elevi ai CSEI „Alexandru Roșca” au obținut 14 medalii de aur, 10 de argint și 24 de bronz, la sol, bârnă și sărituri.

„75 de sportivi Special Olympics, din întreaga țară, și-au depășit limitele și au demonstrat că, prin determinare, antrenament și multă muncă, pot avea performanțe deosebite”, a spus și Viorel Mocanu, director sportiv Special Olympics.

Campionatul Național de gimnastică artistică s-a desfășurat joi, 23 noiembrie, la Buzău.

Violeta MOȘU

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments