joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitateCSM Roman a învins cu emoții

CSM Roman a învins cu emoții

Constantin Ștefan: „Cred că am avut cel mai greu meci din acest început de campionat”

Handbalistele de la CSM Roman au învins la limită gruparea Corona Braşov, scor 23-22 (13-11), în ultima partidă din etapa a opta a Ligii Naţionale. Meciul a avut loc aseară, 6 noiembrie, în Sala Polivalentă de la malul Moldovei. Astfel, nemțencele au spus stop seriei de trei jocuri consecutive în care nu au cunoscut gustul victoriei.

„Aveam nevoie de această victorie pentru moralul echipei și pentru că veneam după trei înfrângeri consecutive în campionat. Am avut norocul de partea noastră și am câștigat. Cred că a fost cel mai greu meci din acest început de campionat. Le felicit pe fete pentru că s-au mobilizat și au depășit momentele grele prin care am trecut”, a declarat prof. Constantin Ștefan, antrenorul echipei CSM Roman.

Internaționala de senioare, Ana Maria Iuganu-Popa, extrema stângă a romașcancelor, a fost cea mai bună marcatoare a echipei gazdă. ,,Ana Maria a jucat foarte bine. A înscris 8 goluri și sper ca evoluțiile ei viitoare să o „fixeze” definitiv în lotul pentru Campionatul Mondial din Germania”, a mai spus Constantin Ștefan.

Pentru echipa gazdă au mai înscris: Jasna Toskovic 5, Ana Simion 3, Ana Miriam De Sousa 3, Alexandra Iovănescu 2, Anca Polocoşer 1 și Teja Ferfolja 1.

În clasament, cu 12 puncte, CSM Roman a urcat pe locul al cincilea. În acest an, Toskovic și compania mai au de jucat la SCM Craiova (9 noiembrie) și acasă cu CSM Bistrița (18 noiembrie).

Violeta MOȘU

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments