miercuri, iulie 17, 2024
AcasăActualitateVoleibaliștii pietreni sunt pe val

Voleibaliștii pietreni sunt pe val

Penultima etapă a turului Diviziei A2, Seria Est, a adus a treia victorie consecutivă echipei masculine de volei VCM-LPS Piatra Neamț. Elevii antrenorilor Dan Gavril și Nicu Buruș au dispus cu 3-1 (-20, 13, 22, 23) de echipa CSU Știința București, într-o partidă care a avut loc în Sala Polivalentă pietreană, sâmbătă, 4 noiembrie.

„Cu excepția primului set pe care l-am cedat la 20, jocul s-a aflat la discreția noastră. Eu zic că perspectiva sună bine, mai ales că acum avem o atmosferă splendidă la echipă. În luna mai 2018 vom sărbători 50 de ani de la înființare și vrem să promovăm cu acest prilej”, a relatat Constantin Niță, directorul executiv al formației pietrene.

În întrecerea similară feminină, echipa CSM Piatra Neamț (prof. Rareș Gavril și Mihaela Voivod) a fost învinsă cu 3-0 (-15, -19, -12), în deplasare, de CSU Galați și a suferit al patrulea eșec la rând.

„CSU Galați a rămas în aceeași componență ca atunci când evolua în Divizia A1. Totodată, s-a întors și coordonatoarea Florina Chirilov. Noi suntem în reconstrucție și deocamdată avem probleme. „Veterana” Elena Lăpușneanu a jucat, ca de obicei, cel mai bine, dar nu poate câștiga ea singură meciul”, a declarat prof. Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a echipei pietrene.

În etapa următoare, programată pe 11 noiembrie, VCM are meci la CTF Mihai I București, iar fetele întâlnesc, de la ora 12, pe teren propriu, gruparea CSM București. (Violeta MOȘU; Foto: Gelu CRĂCANĂ)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments