Eveniment – Prelegerea „Tradiții, obiceiuri și năravuri” susținută de scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă

Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț va fi gazda unui eveniment complex, care se va desfăşura săptămâna viitoare la Piatra-Neamţ. În perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, profesorul şi scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă, autorul romanelor best-seller „Lucrarea” și „Se întorc morții acasă”, va susține prelegerea „Tradiții, obiceiuri și năravuri”, un eveniment de excepție, nu numai prin conținutul de idei și comunicări inedite, dar și prin proiecțiile video spectaculare.

Editura „Cartea Actuală 3C” va întregi evenimentul cu o surpriză, constând într-un pachet promoțional de sărbători, iar autorul celor două cărți va susține la sfârșitul prelegerii o sesiune de autografe.

În deschiderea conferinţei, grupul vocal „Floare de colț” al Școlii Populare de Artă Piatra-Neamț, va susţine un recital muzical din care nu vor lipsi cele mai frumoase colinde strămoşeşti. Grupul este condus de îndrăgita solistă a folclorului nemţean, Georgiana Şerban-Axinte.

Evenimentul va avea loc miercuri, 11 decembrie, la sala „Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ, începând cu ora 17:00.

Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

(Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț)