Cursuri autorizate de calificare pentru profesia de bibliotecar (studii medii și studii superioare)

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț, în parteneriat cu Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), organizează la Piatra-Neamț cursuri autorizate de calificare pentru profesia de bibliotecar (studii medii și studii superioare), în perioada 23 septembrie – 4 octombrie 2019 (modul I). Modulul II va avea loc în anul 2020.

Cursul are o durată de 180 de ore și cuprinde două module (modul I – 90 de ore – douăsprezece zile consecutive; modul II – 90 de ore – douăsprezece zile consecutive).

Tariful este de 850 lei/modul/cursant, cele două module având un cost total de 1.700 de lei. Taxa de înscriere se va achita în contul A.N.B.P.R. (detalii suplimentare privind înscriere/plată curs se pot obține de pe site-ul: https://anbpr.org.ro/ sau la telefon 0752105083, e-mail: euro_cic@yahoo.com).

Înscrierile au loc la sediul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu” Neamț, situat în Bulevardul Republicii, nr. 15A, Piatra-Neamț. Telefon: 0233/210.379; e-mail bib_gtk_neamt@yahoo.com.

Absolvenții cursului vor primi un Certificat de Calificare Profesională recunoscut la nivel național de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Cursantul trebuie sa aducă în prima zi de curs copii xerox după: cartea de identitate, diploma de studii și certificatul de căsătorie (dacă e cazul).

(Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu” Neamț)