vineri, aprilie 19, 2024
AcasăActualitateSelecționata CSEI „Al. Roșca” - Școala nr. 2 a câștigat etapa regională...

Selecționata CSEI „Al. Roșca” – Școala nr. 2 a câștigat etapa regională de fotbal unificat

Proiectul „Dezvoltarea fotbalului unificat în România” vine în completarea programului sportiv unificat al Special Olympics România, prin care sportivi cu dizabilități intelectuale și sportivi fără dizabilități fac echipă împreună pe teren în cadrul programelor de pregătire și competițiilor sportive.

Astfel, miercuri, 8 mai 2019, s-a desfășurat etapa regională de fotbal unificat-băieți la Sala Ceahlăul din Piatra-Neamț, competiție la care au participat echipe din Gura Humorului, Râmnicu-Sărat și Piatra-Neamț.

Competiția a fost organizată în parteneriat de Federația Română de Fotbal și Fundația Special Olympics din România. Mulțumim pentru sprijinul acordat organizatorilor județeni: Consiliul Județean Neamț, Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Neamț, Clubul Sportiv Ceahlăul, Comisia Județeană a Arbitrilor de Fotbal Neamț și Asociația Județeană „Sportul pentru Toți”, Neamț.

Echipa de fotbal a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” și a Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Piatra-Neamț s-a clasat pe primul loc, obținând calificarea la etapa națională. Fotbaliștii pietreni au dispus cu 10-0 de gruparea din Gura Humorului și cu 13-10 de cea din Rm. Sărat. Locul al II-lea a fost ocupat de jucătorii din Gura Humorului, iar pe locul al III-lea s-au clasat cei din Râmnicu-Sărat.

Marcatorii golurilor:

Ungureanu Constantin (C.S.E.I „Al.Roșca”, Piatra-Neamț) – 4 goluri;

Dicu Cosmin (C.S.E.I „Al.Roșca”, Piatra-Neamț) – 2 goluri;

Mereuță Robert (C.S.E.I „Al.Roșca”, Piatra-Neamț) – 1 gol;

Sorlescu David (Școala Gimnazială Nr. 2, Piatra-Neamț) – 8 goluri;

Găleată David (Școala Gimnazială Nr. 2, Piatra-Neamț) – 3 goluri;

Orchianu David (Școala Gimnazială Nr. 2, Piatra-Neamț) – 3 goluri;

Costan Octavian (Școala Gimnazială Nr. 2, Piatra-Neamț) – 2 goluri.

Felicitări, tuturor participanților și calde mulțumiri instituțiilor partenere care au făcut posibilă buna desfășurare și organizare a competiției.

Director, prof. Irina Bălțătescu

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments