Coduri cadou pentru cursuri online de limbă engleză, la Biblioteca Judeţeană

Ziua mondială a cărții și a drepturilor de autor (23 aprilie) se apropie, iar editura BusinessAcademy, în colaborare cu LINK group, are o veste extraordinară pentru voi.

BusinessAcademy, membră a instituțiilor educaționale care formează LINK group, vă oferă anul acesta șansa de a vă perfecționa limba engleză, o oportunitate prin care aveți prilejul de a progresa atât pe plan personal, cât și profesional. Trei cititori ai Biblioteci Judeţene „G. T. Kirileanu“ Neamţ vor avea posibilitatea de a frecventa complet gratuit cursul de limba engleză.

Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre cursurile de limba engleză oferite gratuit, trebuie să îndepliniţi următoarele criterii de selecţie stabilite de Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ:

-să fiţi elev sau student cu domiciliul în judeţul Neamţ;
-să aveţi permis vizat pe anul în curs şi eliberat de Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ;
-să aveţi o frecvenţă de împrumut a cărţilor în limba engleză de cel puţin 1 carte /2 luni, pe perioada ultimilor doi ani;
-să aveţi un interes constant în perfecţionarea cunoştinţelor de limba engleză.

Dacă vă veți număra printre câștigători, veți primi un cod cadou, cu ajutorul căruia veți intra în posesia cursului de limba engleză online gratuit. După ce introduceți codul în formular, în partea de jos a paginii, veți primi pe e-mail toate instrucțiunile necesare pentru frecventarea cursului.

Vă sfătuim să nu încetați niciodată să citiți și să investiți în propria persoană, deoarece acestea sunt cunoștințe pe care nu vi le poate lua nimeni. Această acțiune are scopul de a vă motiva și mai mult.

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ va anunţa cei 3 câştigători ai codurilor cadou oferite de BusinessAcademy, marți, 23 aprilie 2019, la ora 12.00.

(Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu“ Neamţ)