Rezultatele elevilor nemțeni la Olimpiada Națională „Științele Pământului”

Ediția a XXIII-a a Olimpiadei Naționale Interdisciplinare „Științele Pământului” s-a desfășurat în perioada 1-4 februarie, la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava. Au participat 108 elevi din clasele IX-XII, din întreaga țară.

Participanții au susținut, pentru fiecare disciplină de învățământ (biologie, chimie, fizică și geografie), o probă teoretică scrisă și o probă practică.

Județul Neamț a fost reprezentat de Raluca Andreea Miron, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț și Alexandru Nicolae Popescu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național de Informatică din Piatra-Neamț.

Raluca Andreea Miron a obținut medalia de bronz, acordată de Societatea Română de Fizică (profesor îndrumător, Grigoruță Oniciuc), respectiv Premiul special, acordat de Societatea de Geografie din România (profesor îndrumător, Alexandru Iacob).

Alexandru Nicolae Popescu a obținut, la disciplina biologie, al IV-lea punctaj la proba teoretică scrisă (profesor îndrumător, Alina Sauciuc).

Inspector Școlar General, Prof. Elena LAIU

Inspector școlar, Prof. Camelia Nina SAVA