joi, aprilie 18, 2024
AcasăActualitateAteliere conversaționale de italiană, gratuite, la Biblioteca Județeană

Ateliere conversaționale de italiană, gratuite, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, în parteneriat cu Asociația italiană U.Di.Con., organizează ateliere conversaționale de limba italiană, nivel începător și nivel mediu, în perioada 17 septembrie – 29 noiembrie 2018.

Desfășurate în contextul proiectului „Oltre de distanze“ derulat de Asociația U.Di.Con. (www.udicon.org), ce își propune promovarea limbii, culturii și tradițiilor italiene în străinătate, activitățile din cadrul atelierelor vor fi coordonate de Vincenzo Albano, voluntar U.Di.Con.

Atelierul conversațional de italiană – nivel începător va avea loc în perioada 17 septembrie – 12 noiembrie 2018, se va desfășura pe parcursul a 25 de ședințe de câte 90 de minute, de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri, de la ora 16.00 la ora 17.30.

Atelierul conversațional de limba italiană destinat persoanelor care au un nivel mediu de cunoștințe de limba italiană va avea loc în perioada 18 septembrie – 29 noiembrie 2018, se va desfășura pe parcursul a 22 de ședințe de câte 90 de minute, de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, de la ora 14.00 la ora 15.30.

Înscrierile se fac la Filiala de Carte Străină a Bibliotecii Județene (Bd. Republicii Nr. 17), în perioada 1-14 septembrie 2018, de luni până vineri, în intervalul orar 11.00 – 16.00.

În cazul în care orarul propus pentru desfășurarea atelierelor nu se pliază pe programul tuturor persoanelor interesate, va fi organizată o nouă grupă dimineața, de la ora 10.00, care se va constitui în funcție de programul doritorilor.

Atelierele se vor desfășura la sediul Filialei de Carte Străină.

Participarea este gratuită, pe baza permisului de bibliotecă. (Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț)

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments