Actorii Ginei Gulai, pe locul al II-lea la Festivalul de Teatru „Gong” de la Roman

Spectacolul CINDERELLA – scenariul și regia Gina Gulai, în interpretarea micuților actori de la Clubul ARTIS Piatra-Neamț (Daria Casandra Susan, Ioana Dascălu, Ingrid Tofan, Lorena Bania, Teodora Chiriac, Șerban Luca, Vlad Gavril și Tudor Toderiță) – a obținut Premiul al II-lea la Festivalul de Teatru „Gong”, desfășurat între 30 martie și 1 aprilie la Roman.

Ajuns la ediția a II-a, evenimentul s-a desfășurat în Sala de Festivități a Primăriei. Pietrenii s-au aflat în competiție cu alte opt trupe din Bacău, Iași, București, Tulcea, comuna Cordun (Neamț) și Republica Moldova.

Potrivit Ginei Gulai, coordonatorul și regizorul trupei, CINDERELLA a fost cea mai aplaudată și ovaționată reprezentație de către publicul prezent.

„Copiii au strălucit, ca niciodată, prin interpretarea lor impecabilă. Au dat dovadă de profesionalism și foarte multă dăruire în jocul lor actoricesc, cu toate minusurile tehnice ale festivalului. Sunt foarte mândră de ei. La final, mi-au mărturisit că au jucat pentru mine, a fost un dar pentru ziua mea de naștere din 4 aprilie. Am fost vădit emoționată și le mulțumesc și pe această cale. Dragilor, vă iubesc și vă doresc tot ceea ce este mai bun pe lume. A fost unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am putut primi de ziua mea”, a declarat Gina Gulai, actrița Teatrului Tineretului.

CINDERELLA este un spectacol multiplu premiat:

– Premiul I pentru piesă și Trofeul Artelor pentru coordonatorul Gina Gulai, la Festivalul Național de Teatru „Tinere Speranțe” 2016 , Ipotești-Botoșani;

– Premiul al II-lea pentru piesă și premiul special de interpretare pentru rolul „Cinderella” Dariei Casandra Susan, la Festivalul Internațional de Teatru „Neghiniță” 2016;

– Premiul pentru cel mai bun spectacol la Festivalul Național de Teatru „George Constantin”, București (2017);

– Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal feminin – Daria Casandra Susan, la Festivalul Național de Teatru „George Constantin”, București (2017);

– Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar feminin – Ingrid Tofan, la Festivalul Național de Teatru „George Constantin”, București (2017). (Dor de Neamț)