Voleibaliștii de la VCM Piatra-Neamț s-au întors cu tolba plină de la Suceava

*La Suceava au jucat și noile achiziții: Alexandru Ionescu (fals, 20 de ani, 2,06 m) și ucraineanul Oleksandr Tereshchuk (centru, 2,03 m).

Voleibaliștii de la VCM Piatra-Neamț au intrat și ei în focul competițiilor oficiale din acest an. Elevii antrenorilor Dan Gavril și Nicu Buruș au învins sâmbătă, 27 ianuarie, cu 3-0 (28, 23, 21), în deplasare, echipa CSM Suceava și continuă să se afle în plasa liderului CS Rapid București. Meciul a contat pentru etapa a 7-a a sezonului regulat al Diviziei A2, Seria Est.

„Echipa a jucat foarte bine. Ne-am și întărit cu doi jucători valoroși: Alexandru Ionescu (fals, 20 de ani, 2,06 m) și ucraineanul Oleksandr Tereshchuk (centru, 2,03 m). Eu zic că rămânem în cărți pentru promovare. Ionescu a semnat pentru două sezoane. Forul european nu ne îngăduie ca jucătorii străini să semneze pentru o perioadă mai lungă, așa că Tereshchuk a semnat doar pentru actuala ediție cu noi. Din cauza unor probleme medicale, Cristian Iosif nu a putut face deplasarea la Suceava”, a declarat Constantin Niță, directorul executiv al grupării nemțene.

VCM Piatra-Neamț: Cazacu – Al. Ionescu, Borcoș, Tereshchuk, Criste, Predius, B. Ionescu (libero).

În întrecerea similară feminină, CSM Piatra-Neamț a suferit deja două înfrângeri în acest an: 1-3 cu CSM 2007 Focșani (acasă) și 0-3 cu CS Medgidia (în deplasare).

Violeta MOȘU