Echipa CSM Roman a primit lovitura de grație de la nou-promovata CSM Slatina

*Antrenorul Constantin Ștefan anunță sancțiuni pecuniare pentru întregul lot.

CSM Slatina, utima clasată în campionatul Ligii Florilor, a obținut prima victorie în actuala stagiune. Aceasta s-a produs tocmai în fața grupării CSM Roman, ceea ce reprezintă un succes răsunător pentru formația învingătoare, respectiv un eșec usturător pentru nemțence. Meciul s-a desfășurat în această dimineață (14 ianuarie) în Sala Sporturilor din Roman și a contat pentru runda a XII-a a sezonului.

Stoleru și compania au capotat cu 27-30, după 13-11, la pauză. Este a șaptea înfrângere pentru nemțence în ediția curentă, respectiv a doua suferită în acest an.

”Sunt foarte dezamăgit de jocul echipei. Din păcate, evoluția jucătoarelor a fost sub așteptări. Ne-am îngreunat singuri situația. Suntem o echipă care pierde puncte foarte ușor acasă. Sunt foarte supărat pe echipă și pe atitudinea jucătoarelor. Vom dispune sancțiuni pecuniare pentru întregul lot. CSM Slatina a meritat victoria”, a declarat prof. Constantin Ștefan, antrenorul echipei gazdă.

Marcatoare CSM Roman: Ana Maria Simion (7 goluri), Boljevic (5), Iovănescu (4), De Sousa (4), Stoleru (2), Stănciulescu (2), Popa (1), Ferfolja (1), Greta Simion (1).

Cu 15 puncte, CSM Roman se află pe locul al IX-lea în clasament. Duminică, 21 ianuarie, de la ora 16:30, nemțencele vor evolua în deplasare, cu Universitatea Cluj. (Violeta MOȘU; FOTO: Ziarul de Roman)