Echipa CSM Roman, învinsă pentru a șasea oară în actuala stagiune

Handbalistele de la CSM Roman au disputat astăzi, 10 ianuarie, primul meci oficial din noul an. Elevele antrenorului Constantin Ștefan au jucat pe terenul formației HCM Râmnicu Vâlcea, dar nu au putut recupera din punctele pierdute în primele 10 meciuri ale actualei ediții a Ligii Florilor. În prezența a 1.500 de spectatori, ele au cedat cu 19-22, după 12-11, la pauză.

 „A fost un meci foarte greu. Echipa gazdă s-a întărit considerabil pentru acest sezon. Deși ne-am ridicat la valoarea ei, nu am putut să menținem același ritm până la sfârșit. Au apărut și câteva greșeli neforțate, câteva ratări, nici arbitrajul nu a fost chiar atât de bun și astfel victoria a revenit vâlcencelor. Eu zic că puteam mai mult. Am avut o eliminare gratuită la Toskovic, pe final de joc, care a rupt echilibrul numeric”, a declarat Constantin Ștefan, antrenorul echipei CSM Roman.

În urma acestui rezultat, vâlcencele, având-o în componență și pe ucraineanca Irina Glibko (autoare a 9 goluri), principala marcatoare a nemțencelor în sezoanele anterioare, au rămas pe locul secund al clasamentului. Romașcancele ocupă locul al optulea, în ierarhia internă, cu 15 puncte din 33 posibile. Cele mai bune marcatoare ale oaspetelor au fost Ana Simion și De Sousa, ambele autoare a câte 5 goluri.

Duminică, 14 ianuarie, de la ora 11, în propria arenă, CSM Roman evoluează în compania grupării CSM Slatina, ultima clasată în Liga Florilor.

Va fi altceva de data aceasta. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi și să învingem. Avem nevoie de ei pentru a ne conduce spre victorie”, a mai menționat tehnicianul romașcancelor.

Violeta MOȘU