Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 4 – 4 (1-1) Luceafărul Buzău

  • Pietrenii au fost egalați pe contraatac, în ultimul minut de joc, în urma unei greșeli colective.

Remiză bună pentru alții. Jucătorii de la Futsal Ceahlăul au trebuit să se mulțumească doar cu un punct la finalul partidei, de pe teren propriu, cu Luceafărul Buzău, din antepenultima etapă a turului Ligii a II-a. Ei au remizat, scor 4-4 (1-1), după ce au condus cu 4-3 până în ultimul minut de joc. Pentru formația gazdă au marcat: Grigoriță, Bordeanu, Șerban + un autogol.

„Arbitrii i-au avantajat pe buzoieni, în prima repriză, ceea ce a produs o stare de nervozitate în tabăra noastră. Până la urmă a rezultat o partidă echilibrată, însă rămânem cu regretul că am condus cu 4-3 și n-am putut să menținem această diferență minimă și în ultimul minut. Am primit gol pe contraatac, în urma unei greșeli colective”, a declarat Gabi Bucur, antrenorul echipei Futsal Ceahlăul.

În urma acestui rezultat, pietrenii au coborât pe locul al 6-lea în clasament, cu 4 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri, având acumulate 13 puncte.

”Ne-am fi dorit trei victorii în ultimele trei meciuri din tur. Mai avem două partide în acest an, pe 2 decembrie, la Kereszthegy Remetea și pe 10 decembrie, acasă, cu AS Inter Gheorgheni. Sperăm să ieșim învingători măcar în acestea”, a mai spus Gabi Bucur.

Futsal Ceahlăul: Postolache, Ciobanu (portari); Grigoriță, Dumitru, Todiresei, Bordeanu, Avram, Apostoae, Popoaia, Șerban și Doroftei (jucători de câmp).

Violeta MOȘU