vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateVoleibalistul Mădălin Cojocariu, a treia selecție la lotul de juniori II

Voleibalistul Mădălin Cojocariu, a treia selecție la lotul de juniori II

Voleibalistul Mădălin Cojocariu, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Piatra Neamț, a fost convocat, pentru a treia oară, la lotul național de juniori II. Tricolorii vor efectua un stagiu de pregătire centralizată la Izvorani, în perioada 4 decembrie 2017-2 ianuarie 2018, în vederea participării la turneul de calificare la Campionatul European. Competiția este programată la Ploiești, între 3-8 ianuarie 2018.

„Sportivul se va prezenta în ziua de 4 decembrie, ora 13, la Izvorani – Hotelul Olimpic, cu echipament de antrenament, carte de identitate sau pașaport valabil”, se arată în convocarea semnată de secretarul general al federației, Constantin Ispas.

Mădălin Cojocariu este elev în clasa a IX-a, evoluează pe postul de coordonator de joc și se pregătește la echipele de club cu profesorii Rareș Gavril și Andrei Nica.

„În acest an competițional, Mădălin Cojocariu joacă atât pentru echipa de juniori a clubului nostru, cât și pentru cea de cadeți. Așadar, este un an greu pentru el cu meciuri în fiecare săptămâna. Deși este specializat pe postul de ridicător îl folosim și ca universal. Îi dorim mult succes și sperăm să rămână în lotul de 12 sportivi care vor reprezenta România la acest turneu preliminar”, a declarat prof. Andrei Nica.

Violeta MOȘU 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments