Prof. Dan Valentin: „Echipa se află acolo unde trebuie”

A șaptea victorie obținută sâmbătă, 4 noiembrie, de echipa feminină de handbal HCF Piatra Neamț, l-a bucurat foarte mult pe tehnicianul Dan Valentin. Oancea, Roșca și compania s-au impus cu 28-24 (19-12) în confruntarea cu Activ Plopeni și ocupă locul al treilea în ierarhia Seriei A a eșalonului secund. Principalele marcatoare au fost Oancea (8 goluri), Dorneanu (7) și Miron (5).

   „Echipa se află acolo unde trebuie. Cu excepția a 15 minute din repriza a doua, când s-a jucat de la egal la egal, am dominat clar meciul. Punctul nostru forte a fost apărarea. Din păcate, suferim din cauza stării de oboseală pe care am acumulat-o după deplasarea de la Constanța, însă sperăm să ne refacem în totalitate”, a declarat profesorul Dan Valentin.

Programul următoarelor trei etape nu avantajează echipa HCF. Pietrencele se vor deplasa la două echipe valoroase: CSM București II (11 noiembrie) și SCM Gloria Buzău (18 noiembrie). Între aceste două partide vor juca, acasă, cu Știința București (15 noiembrie).

     „Ne așteaptă trei meciuri grele. Sperăm să acumulăm maximum de puncte și să revenim pe primul loc în clasament”, a mai spus Dan Valentin. (Violeta MOȘU, Foto: Gelu CRĂCANĂ)