Atelierul SPECTATORUL CRITIC

Dacă vrei să înveți cum să-ți formulezi argumentele atunci când exprimi ceea ce ți-a plăcut sau nu la un spectacol de teatru, ești invitat la Atelierul SPECTATORUL CRITIC, condus de criticul de teatru Oltița Cîntec, președinte AICT (Asociația Internațională a Criticilor din România), directorul artistic și selecționerul Festivalului Internațional de Teatru pentru Public Tânăr Iașși directorul artistic al Teatrului „Luceafărul” Iași!

 Atelierul se va desfășura pe parcursul a patru zile (11 – 14 noiembrie 2017), în cadrul celei de-a XXIX-a ediții a Festivalului de Teatru Piatra Neamț PLEDEZ PENTRU TINE(RI). Miza acestui atelier este aceea de a oferi celor interesați instrumente critice de receptare a unui spectacol de teatru.

Dacă sunteți interesați să participați, vă puteți înscrie în vederea selecției până pe data de 30 octombrie 2017. Trebuie să aveți minim 16 ani și să trimiteți o scurtă prezentare + o scrisoare de motivație (maxim jumătate de pagină) pe adresa de mail ttgentiana@gmail.com. (Teatrul Tineretului)